There are currently 611 movies on our website

Mastercasino88Indototo88
adsads
adsads
ads
Mastercasino88 Indototo88
obcbet border=
obcbet border=

The King’s Woman (2017)

0


situs judi online depoqq
downloaddrama



Domino Qiu Qiu online arenaqq
Domino Qiu Qiu online arenaqq

FILM DETAILS Added 2 days ago
The King’s Woman (2017)

Gongsun Li is the grand-daughter and disciple of military commander Gongsun Yu. When she was young, she met and rescued Ying Zheng, who then fell in love with her at first sight. When the Qin troops were attacked, Gongsun Li’s childhood lover, Jing Ke was poisoned while protecting her. In order to attain the antidote for Jing Ke, Gongsun Li agreed to marry Yin Zheng.
However, she found out that she was already pregnant with Jing Ke’s child. Ying Zheng decides to hide the truth for Gongsun Li, treating the child as his own. Gongsun Li was deeply touched by Yin Zheng’s actions. At the same time, Han Shen (Sun Li and Jing Ke’s senior) entered the palace to save her and stayed on in the palace as an imperial guard. After much time, Gongsun Li came to know a kinder and lesser known side of Ying Zheng and began to fall for him. Facing the harem and the schemes of the concubines, Gongsun Li uses her wits, intelligence and kindness to earn the love and respect of everyone; and finally emerges as the ultimate winner.

Genres: Uncategorized

IMDB Rate: -

Director: Liu Xin

Writer: Chen Huiru. Zhu Xianzhong

Stars: ,

COMMENTS
  • Urukyu Ajha

    Akhirnyaaaa, Ada juga sub indo drama ini,,, lagi suka drama mandarin sekarang ini

    • Hirukhy Nusaibah

      Sama, ini drama yang saya tunggu² setelah drama Lost Love In Times 😅😅😃

      • Urukyu Ajha

        Lost love in times bagus gak ya???? cwo nya sepintas mirip joo won……Saya lagi suka king’s woman, three lives three worlds ten miles of peach blossomes drama maupun movie, Pngen nonton Let shake it ! tp blm ada link sub nya

        • Hirukhy Nusaibah

          Bagus kalau menurut saya ceritanya di lihat aja coba, saya masih nunggu admin nya update lagi yang sub indo kalau di youtube setengah-setengah jadi ngk full drama

          • Urukyu Ajha

            Owwwh……Ok deh nnti cb liat, ada nya yg sib eng

          • Hirukhy Nusaibah

            Kalau yg sub english udah sampe 30 mantap dah mba😂😂

          • Urukyu Ajha

            Ea….Aq jg udh ada liat, soal nya klao mau update king’s woman pasti ada juga

        • Riska

          Sis three lives three worlds ten miles of peach.. Bagus ga tentang apa ini dramanya? Tq

          • Urukyu Ajha

            Bagus mnrutku,,,, fantasi genre nya, tentang cwe bai qian dari suku rubah yg nyamar jadi cwo utk brguru dgn mo yuan…….Pkok nya, kalo udh nonton movie Once upon a time 2017 pasti tau,, karna yg versi drama nya lebih lengkap

        • BRI

          nonton movienya dimana sis??

  • Urukyu Ajha

    Min, kok belum lanjut ep nya????

  • Riska

    Kpn update lg min.. Di youtube uda smpe 30eps tp ga ada teks indo nyaa.. Please update lg donkk.. Thanks min